Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
BVAOSCG

BVA: Određeni domaćini Balkanijada, predstavljen novi sajt

Turska, Srbija, Rumunija, Kosovo i Bugarska biće domaćini Balkanskih prvenstava za 2022.godinu, odlučeno je na Generalnoj Skupštini Balkanske odbojkaške Asocijacije (BVA), koja je održana danas u hotelu “Aleksandar Palas” u Skoplju.

Odbojkaški savez Crne Gore na BVA Skupštini predstavljali su predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Svih 11 zemalja članica BVA prisustvovalo je današnjoj Skupštini, a delegate je pozdravio i predsjednik CEV-a Aleksandar Boričić. Gosti Skupštine bili su i potpredsjednik CEV-a Renato Arena, predsjednik komisije za razvoj odbojke CEV-a Ozkan Mutlugil, kao i delegacija OS Hrvatske na čelu sa predsjednikom Antem Bakovićem.

Radna grupa koju čine Ivan Bošković (Crna Gora), Zoran Avramović (Srbija) i Albens Vokopola (Albanija) predstavila je delegatima Skupštine novi sajt BVA, a Odbojkaški savez Crne Gore u narednom periodu biće zadužen za dalji razvoj sajta i promociju aktivnosti BVA.

Novi sajt je moderniji, pregledniji i funkcionalniji, biće zastupljena i sekcija za livestream prenose utakmica, a u narednom periodu radićemo i na pokretanju društvenih mreža i promociji odbojkaških zvijezda sa Balkana. Balkanska odbojkaška Asocijacija je istakla Odbojkaški savez Crne Gore kao dobar primjer i povjerila nam dalji rad na sajtu i medijskog promociji BVA”, kazao je Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

Odlučeno je i da ubuduće broj igrača koji će biti u sastavu na Balkanskim prvenstvima bude proširen na 14, umjesto dosadašnjih 12. Konačan broj učesnika i datumi biće određeni nakon sastanka tehničke komisije BVA.

Za predsjednika BVA u ovoj godini izabran je Mehmet Akif Ustundag, predsjednik OS Turske.
Naredna Generalna Skupština BVA biće održana krajem godine u Istanbulu, a krajem maja biće održan sastanak tehničke komisije, takođe u gradu na Bosforu.
DVORANSKA BALKANSKA PRVENSTVA 2022.GODINE:

U20 Men (2003.god i mlađi) – organizator: Kosovo (datum će se odrediti naknadno)

U19 Women (2004.god i mlađe) – organizator: Rumunija (10-14.avgust 2022.godine)
U18 Men (2005.god i mlađi) – organizator: Srbija (datum naknadno)
U17 Women (2006.god i mlađe) – organizator: Srbija (datum naknadno)
U17 Men (2007.god i mlađi) – organizator: Bugarska (datum naknadno)
U16 Women (2008.god i mlađe) – organizator: Turska (datum naknadno)
BVA ODBOJKA NA PIJESKU:
U22 Muškarci/Žene – Kosovo
U20 Muškarci/Žene – Rumunija
Seniori Muškarci/Žene – (naknadno)

Povezani članci

Back to top button