Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kvalifikacije za EP (odbojkašice)SeniorkeSlajder

Bugarke bolje od naših odbojkašica u drugom meču kvalifikacija

U drugom kolu, turnira druge runde kvalifikacija u Sofiji, Bugarke su savladale naše odbojkašice rezultatom 3:0 (25:18, 25:19, 25:11)

Naša reprezentacija je počela sa postavom tehničar Roganović, korektor Perović, primači servisa Bokan i Cvijović, srednji blokeri Otašević i Milović i libero Cenović.

“Poraz od reprezentacije Bugarske nije ništa strašno, jer se radi o jednoj ozbiljnoj reprezentaciji. Ovaj poraz je jedna lekcija, na putu kome težimo, a to je da postanemo ozbiljan tim poput našeg današnjeg protivnika.” – izjavio je selektor Dragan Nešić.

“Super  smo otvorile meč, veći dio prvog seta vodile, međutim u završnici seta je došao do izražaja kvalitet Bugarske reprezentacije. Do kraja utakmice se nismo vratile na ritam iz prvog seta, ali utakmice sa ovakvim protivnikom su sjajna prilika za napredovanje tima kao što je naš. Nadamo se da ćemo se oporaviti što bolje za sjutra, jer je naša utakmica sa Švajcarskom veoma bitna.” – izjavila je naša reprezentativka Ksenija Ivanović.

 

Crna Gora – Bugarska 0:3 (18:25, 19:25, 11:25)

Bugarska: Dimitrova G, Kolchagova, Dimtrova N, Kitipova, Paskova, Zarkova, Barakova, Guncheva, Dancheva, Nikolova, Vasileva, Koleva, Chausheva, Bezhandolska. Selektor: Ivan Dimitrov.

Crna Gora: Bokan, Otašević, Perović, Cvijović, Cenović, Milivojević, Milović, Roganović, Džaković, Ivanović, Peruničić, Sandić, Budrak. Selektor: Dragan Nešić.

Dvorana: Hristo Botev Sofia

Gledalaca: 500

Sudije: SARIKAYA Ozan Cagi (Turska) i KOVALCHUK Andrii (Ukrajina)

STATISTIKA

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button