Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kup Crne GoreKup Crne Gore (Muškarci)NovostiSlajderSlike

Budvanska Rivijera sigurna protiv Budućnost Capital Plaze

Drugu polufinalnu utakmicu odigrale su Budućnost Capital Plaza i Budvanska Rivijera. Meč je riješen u korist Budvanske Rivijere 0:3 (11:25, 16:25, 22:25).

Budvanska Rivijera je na samom startu meča počela veoma ofanzivno i već na prvom tehničkom tajm autu otišla sa 7 poena prednosti (8:1), da bi prednost rasla do 16:6 na drugom tehničkom tajm autu. Do kraja seta Budvanska rivijera je održala svoj tempo igre i time obezbijedila set u svoju korist 25:11

U drugom setu Budućnost značajno popravlja svoju igru i do prvog tehničkog tajm auta zaostaje samo za poen (7:8), da bi Budvanska Rivijera do drugog povećala prednost na 16:11. Budvani su do kraja nastavili jakom igrom i ovaj set priveli kraju u svoju korist rezultatom 25:16

Budućnost u trećem setu uspijeva dva puta da dođe do prednosti 4:3, 5:4, međutim na prvom tehničkom tajm autu Budvanska Rivijera odlazi sa prednošću od dva poena (8:6). Do drugog tehničkog Budvanska Rivijera nastavlja istim ritmom sa 3 poena prednosti (16:13). Ovu prednost zadržava i do kraja i tako osvaja i treći set sa 25:22

“Želim da pohvalim momke i način na koji su pristupili meču, posebno bih pohvalio igru naših kadetskih reprezentativaca Ivanovića, Marovića i Kastratovića. Bili smo apsolutni favorit, tako da smo i očekivali ovakav ishod.” – izjavio je trener Budvanske Rivijere Slobodan Boškan.

“Moram reći da nisam zadovoljan igrom svojih momaka. Pobjede u zadnjim mečevima su dale vjetar u leđa, pa su ohrabreni ušli u meč, što se pokazalo kao kontraefekat. Tek u trećem setu su se vratili pravom ritmu i igri koju su trebali da pruže od starta.” – izjavio je trener Budućnost Capital Plaze Zoran Vukčević.

 

OK Budućnost Capital Plaza: Peruničić N, Radović N, Šćepanović P 4, Janković M, Radulović B, Pejović N, Vlahović I, Jelić M, Vidić A 8, Radović B 5, Zvicer I 4, Pavićević M 12.

OK Budvanska rivijera: Lakčević N, Kastratović M 4, Babić L 25, Lečić D 2, Dokić L, Medenica V 10, Marović V 1,  Ivanović O 6, Ječmenica I 10, Rašović I.

Sudije na meču: Sonja Simonovska i Branimir Janjević

Gledalaca oko: 250

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button