Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVLiga šampionaSlajder

Budvanska Rivijera na startu protiv Halkbanke, Boškan: Grupa izuzetno teška

Odbojkaši Budvanske rivijere 5. novembra počinju novu sezonu Lige šampiona.Budvani su naporno radili prethodnih dana, a iako u oslabljenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, vjeruju da mogu da se predstave u dobrom svijetlu. Crnogorski prvak igraće u grupi sa Zenitom (Rusija), Halbankom (Turska) i Insbrukom (Austrija).

’’Grupa je dosta jaka, tu je aktuelni prvak Evrope Zenit, Halbak je godinama u vrhu kako Turske tako i evropske košarke. Insbruk je najslabiji od ove tri ekipe, ali tek ćemo vidjeti kakvog su kvaliteta u odnosu na nas. Nama je cilj da u svim ovim utakmicama damo 100 posto, da probamo da izvučemo što više oz ovogodišnjeg takmičenja. Dakle, najvažnije mi je da budemo i fizički i psihički spremni za ove mečeve elitnog takmičenja’’, kazao je trener Budvana Slobodan Boškan.

Na sajtu CEV-a za sada je licencirano samo osam igrača Budvanske rivijere za mečeve Lige šampiona, i to sve domaći igrači.

’’Radi se na rješavanju tog problema. Vi svakako ne možete da nastupate u Ligi šampiona dok se te stvari ne regulišu. Imam informacije da će sve to biti riješeno za par dana i da ćemo se bez problema takmičiti u LŠ.’’

Finansijski i organizacioni problemi?

’’Mi za sada nemamo nikakvih problema. Imamo dobre uslove u obavljanju trenažnog procesa. Što se tiče pojačanja moglo je biti bolje. Imali smo u planu još neka pojačanja, ali kao i u svakom poslu tako i u našem, dođete u ovakvu situaciju. Gledamo da se prilagodimo toj situaciji. Sa ovim igračkim kadrom pokušaćemo da izvučemo maksimum.’’

vojin cacic slobodan boskan budvanska rivijera press odbojka

Kapiten Vojin Ćaćić ističe da rasterećeni mogu do dobrog rezultata.

’’Ekipa je ove godine podmlađena ali imamo kvalitet. Protivnici su moćni. Radili smo jako tokom cijelih priprema. Sigurno nećemo izaći sa bijelom zastavicom, daćemo sve od sebe, igraćemo kao tim, to mogu da obećam, pa ćemo viđeti za koliko će to biti dovoljno. Mislim da možemo da napravimo rezultat jer smo skroz rasterećeni. Igramo bez pritiska.’’

Ivan Rašović poručuje da su imena poput Zenita i Halbanke dobar mamac da publika dođe u što većem broju.

’’Imamo jako grupu jer su Zanit i Halbanka i ove godine među prvim kandidatima za osvajanje Lige šampiona. Ali, mi moramo da damo 100 posto sebe u svakom meču, da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje, i da pokušamo da izvučemo neki dobar rezultat. Vjerujem da će publika doći u što većem broju jer šampion Evrope ne dolazi svaki dan.”

Prvu utakmicu Budvanska rivijera igraće 5. novembra sa Halbankom od 18 sati.

Portal analitika

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button