Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkaša (M)Prvenstvo

Budućnost Capital Plaza – Sutjeska 3:0

Budućnost Capital Plaza – Sutjeska 3:0 (25:11, 25:19, 25:13)

Dvorana: Medicinska škola. Gledalaca oko 100. Sudije: Sava Batizić i Tanja Ivanović (oboje iz Podgorice)

Budućnost Capital Plaza: Jelić, Pavićević, Vujović, Peruničić, Radović, Šćepanović, Zvicer, Vidić, Radulović, Pejović, Vlahović, Janković. Trener: Zoran Vukčević

Sutjeska: N. Perošević, Taušan, Šekarić, Bošković, Popović, Vulić, Stojanović, Baletić, Bojić, Brajković, P. Perošević. Trener: Miodrag Perošević.

Ekipa Budućnost Capital Plaza opravdala je ulogu favorita i maksimalnim rezultatom savladala ekipu Sutjeske iz Nikšića. Prvi set protekao je u potpunoj dominaciji domaćih. Na pauzi između prvog i drugog seta odigrano je i malo takmičenje u kom je bilo potrebno prebaciti loptu “čekićem” sa jedne na drugu stranu mreže 20 puta. To je pošlo za rukom Tijani Jelić i Kseniji Škerović koje su od najstarijeg igrača Budućnost Capital Plaza, Mirka Jankovića, na poklon dobile odbojkašku loptu. U drugom setu Sutjeska je vodila 10:3 nakon čega se razigrao Zvicer i Radulović koji su sjajnim servisima donijeli preokret i osvajanje drugog seta. Zvicer je i na početku trećeg seta nastavio fenomenalno da servira vezavši 9 uzastopnih servisa za rezultat 10:1, a nije ga ni poremetio tajm aut trenera gostiju. Već tada je odlučen pobjednik trećeg seta a samim tim i meča. Trener Budućnosti pružio je priliku svim igračima.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button