Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkaša (M)Prvenstvo

Budućnost – Bar volley 3:2

Budućnost – Bar volley 3:2 (21:25, 25:19, 18:25, 25:14, 15:11)

Dvorana: JU “Slobodan Škerović”. Gledalaca oko 50. Sudije: Slobodan Kovačević i Tanja Ivanović (oboje iz Podgorice)

Budućnost: Jelić, Pavićević, Strugar, Peruničić, Radović, Šćepanović, Zvicer, Vidić, Radulović, Pejović, Vlahović. Trener: Zoran Vukčević

Bar volley: Džarić, Šćekić, Medenica, Milošev, Pekić, D. Bilčić, Kosović, Radević, J. Bilčić, Sekulić, Adžemović, Vujošević. Trener: Mirko Radević.

U uzbudljivom meču četvrtog kola Prve lige za muškarce ekipa Budućnosti je savladala Bar volley nakon 5 setova.

Sve čestitke ekipi Bar volleya, odigrali su veoma dobru utakmicu. Veliku sigurnost im je dao Vuk Medenica svojim iskustvom i samim prisustvom u ekipi. Što se tiče ekipe Budućnosti, u ovoj utakmici nismo ličili na ekipu i ovo je velika opomena za nas da moramo svakom meču prilaziti ozbiljnije i da nema osvojenih poena prije odigrane utakmice.” izjavio je nakon meča trener Budućnosti Zoran Vukčević.

Previše opušteno smo ušli u meč i olako shvatili protivnika koji je naše greske iskoristio i osvojio prvi set. Nakon toga zaigrali smo bolje agresivnije i bobenije i uspjeli meč da riješimo u našu korist iako smo do kraja još jedan set izgubili. Bar volej je imao veliku sigurnost i pomoc od Vuka Medenice, kako na prijemu tako i u napadu i čestitam im na igri koju su pokazali na današnjem meču“, rekao je korektor Budućnosti Bojan Strugar.

Želim da čestitam ekipi Budućnosti na zasluženoj pobjedi. Ne bi bilo nezasluženo ni da smo mi pobijedili ali domaća ekipa je imala više sreće. Ovo je mlada ekipa, dobro radimo, pojačali smo se sa Vukom Medenicom i već se pokazalo da njegovo prisustvo pozitivno utiče na našu ekipu.” izjavio je trener Bar volley-a Mirko Radević.

Bar volley je mlada ekipa, perspektivna, treba još da se radi sa njima. Nakon povrede ruke koju sam imao vratio sam se da pomognem mladoj ekipi iz mog grada, a ujedno i da se vratim u ritam igranja utakmica. Vidjećemo u januaru da li ću ostati u Baru ili ću naći neki klub u inostranstvu.” rekao je nakon utakmice primač Bar volley-a Vuk Medenica.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button