Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVNovosti

Budite kreativni i osvojite put za finalnu rundu Lige šampiona!

U cilju popularizacije projekta “Odbojka u školi” (Volleyball at School) i uključivanja što većeg broja fanova, naročito među mlađom populacijom, Evropska odbojkaška konfederacija (CEV), je pokrenula konkurs pozivajući sve zainteresovane da izrade logotip/moto ili ime koji bi išli uz opis projekta.

Shodno tome, pozvani su svi fanovi širom Evrope, svih uzrasta, da uzmu učešće u ovoj akciji i prezentuju svoje kreativne ideje za logo/moto kojim bi se identifikovao projekat “Odbojka u školi”.

Eventualni pobjednik će uživati u jedinstvenom doživljaju – putovanje na jednom od dva Finala Lige Šampiona (za odbojkaše i odbojkašice), koji će se održati krajem aprila.

Kako bi se fanovima omogućio što veći prostor da iskažu svoju kreativnost na najoriginalniji način, nisu data neka specifična uputstva, izuzev šta logo/ moto (ime) treba da sadrži i/ili kako bi trebalo da izgleda, ističući da treba da budu naznačene tri riječi (Odbojka, Evropa, Škola).

Moto ili ime koji su dizajnirani da idu uz logo, treba da budu na engleskom jeziku, kako bi bili razumljivi internacionalnoj publici i da u sažetom predstave duh projekta koji obuhvata đake, studente i odbojku.

Svi radovi mogu se poslati mailom na [email protected] do 12. marta 2017. godine. Uži izbor kandidata biće objavljen na CEV -ovim društvenim mrežama, gdje će fanovi glasati za najbolji. CEV-ov žiri će prvo razmotriti uži izbor predloga prije nego objavi i zvaničnog pobjednika i njegov rad realizuje.

CEV će se odreći svih prava u vezi sa upotrebom i širenje bilo kog vizuelnog identiteta, namijenjenog konkursu, izuzev pobjedničkog. Učešćem u takmičenju pobjednik prihvata da se sva prava intelektualne svojine koja su vezana za rad, prenose na CEV, što znači da CEV može dalje da mijenja dizajn po svojoj volji.

Za dalje informacije i detalje, možete pogledati pravila koja su dostupna OVDJE.

Nagrade: Kada pobjednik konkursa bude objavljen krajem marta, CEV će mu/joj pružiti besplatne karte i VIP pristup jednom od dva finalna turnira Lige Šampiona (odbojkaši/odbojkašice), koji su zakazani za kraj aprila 2017.god., gdje će njegov/njen logo biti predstavljen i dalje promovisan pred mnogobrojnom međunarodnom publikom.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button