Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
OSCGU17 Evropsko prvenstvo 2020U18 (Ž)Video

Bošković: Organizacija Evropskog prvenstva najveći poduhvat do sada

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković kazao je za TV “Vijesti” da je organizacija Evropskog prvenstva za kadetkinje najveći poduhvat OSCG do sada i da će značiti mnogo za crnogorsku odbojku.

Bošković je kazao da je Savez preduzeo sve preventivne mjere oko organizacije Evropskog prvenstva, svaka ekipa će morati da uradi PCR test prije početka takmičenja, a takođe je istakao i da će se striktno poštovati sve mjere NKT i protokoli Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV) sa ciljem sprječavanja i zaštite od COVID-19.

On se zahvalio doktorici Maji Milanović iz Instituta za javno zdravlje na pomoći oko organizacije testiranja naše reprezentacije, ali i oko organizacije takmičenja. Bošković se zahvalio i Upravi za imovinu Crne Gore, koja je donirala Savezu maske, rukavice i dezinfekciona sredstva za potrebe prvenstva.

Po riječima Boškovića, ekipe će biti smještene u hotelima “VOCO” i “Aurel”, a utakmice će se igrati u dvoranama “Verde Complex” i “Univerzitetskom sportskom centru” u Podgorici.

Selektor naše ženske kadetske reprezentacije Zlatko Ćaćić kazao je da će svaki set za našu selekciju biti kao pobjeda i kazao da su pripreme prošle dobro i da su zbog cjelokupne situacije oko pandemije COVID-19 bile drugačije nego do sada, ali da su se privikli na novonastalu situaciju.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button