Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajdertiker

Boškan skratio spisak kandidata za Svjetsku ligu

Selektor seniorske reprezentacije Slobodan Boškan, skratio je spisak kandidata za nastup nacionalnog tima u Svjetskoj ligi sa 18 na 16, nakon što je odlučio da se zahvali primačima servisa Slobodanu Bojiću i Jovanu Deliću.

Strateg naših odbojkaša bio je zadovoljan njihovim odnosom prema majici sa državnim grbom.

“Bojić i Delić su odlično radili prethodnih dana. Međutim, na preliminarnom spisku bilo je sedam primača servisa i znali su svi da će morati da se smanji njihov broj”, kazao je selektor koji razmišlja o završnoj fazi priprema za Svjetsku ligu:

“Iz Budve se selimo za Podgoricu, gdje ćemo trenirati do odlaska u Meksiko. Sada već prelazimo na fazu gdje ćemo se uigravati i spremati za takmičarske obaveze. To je razlog više zbog kojeg sam mogao da presiječen i zahvalim se dvojici reprezentativaca. Drago mi je da su bilu tu i osjetili kako se radi u nacionalnom timu”, istakao je Slobodan Boškan.

U glavnom gradu će trenirati 16 odbojkaša, a to su tehničari Simo Dabović, Rajko Strugar i Nikola Radonić, korektori Aleksandar Minić i Luka Babić, primači Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Božidar Ćuk, Balša Radunović, Marko Vukašinović, srednji blokeri Gojko Ćuk, Ivan Ječmenica, Blažo Milić, Bojan Radović i libera Nikola Lakčević i Ljubomir Popović.

Naši odbojkaši 13. juna preko Rima i Pariza putuju za Meksiko Siti na prvi turnir Svjetske lige gdje će pored organizatora za rivale imati i reprezentacije Španije i Njemačke, a mečevi će se igrati od 17. do 19. juna.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button