Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Evropska liga 2014SenioriSlajdertiker

Boškan: Opravdano vjerujem da možemo do pobjede

Posle iscrpljujućeg perioda priprema i utakmica, naše odbojkaše očekuje poslednji, ali ujedno i najvažniji meč ove sezone, na putu do osvajanja zlatne medalje u Evropskoj ligi, gdje će se u revanšu finala sastati sa reprezentacijom Grčke, s kojom su odigrali prvu utakmicu u Solunu i trijumfovali 3:2

Sjutrašnja utakmica je od velikog značaja, jer naši odbojkaši  imaju  veliku priliku da ostvare najveći uspjeh u istoriji crnogorske odbojke.

” Mogu reći da sam izuzetno zadovoljan postignutim učinkom u dosadašnjem dijelu takmičenja i želim istaći da smo tu gdje jesmo, zahvaljujući timskoj atmosferi i da je svaki igrač dao svoj doprinos, tako da ne bih pripisivao zasluge odredjenom pojedincu. Mislim da realno zaslužujemo pobjedu u sjutrašnjem meču, jer smo pokazali veliku spremnost kako i na treninzima, tako i na svim dosadašnjim utakmicama”, izjavio je selektor Boškan.

Sve prethodne utakmice su druge prirode u odnosu na ovu, tako da se nećemo osvrćati na njih. Ako gledamo sveukupno takmičenje, do sada mislim da smo pokazali da smo ekipa koja ima kvalitet da se nadje u finalu i osvoji zlato. Kao što sam već napomenuo sve dosadašnje utakmice, treba ostaviti sa strane i samo se fokusirati na sjutrašnju utakmicu i dati svoj maksimum u pohodu na zlato”, istakao je Simo Dabović.

I pored velike želje i optimizma, poziva se publika da dođe u što većem broju kako bi pružila podršku našim odbojkašima na ovom poslednjem koraku do osvajanja zlatne medalje u Evropskoj ligi, sjutra u MSC Budva u 20h, ulaz  je besplatan.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button