Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Novosti

Boškan novi selektor odbojkaša, Milačić odbojkašica

Predsjedništvo Odbojkaškog Saveza Crne Gore je na sjednici održanoj 25.02.2014. razmatralo i konstatovalo da su ugovori selektoru muške seniorske reprezentacije Nikoli Matijaševiću i ženske seniorske reprezentacije Vladimiru Rackoviću istekli. Na istoj sjednici je razmatrano i odlučeno da novi selektor muške seniorske reprezentacije bude Slobodan Boškan, a da će mu pomoćnik biti Vladimir Racković. Za selektora ženske seniorske reprezentacije izabran je Vladimir Milačić.

Predsjedništvo je na današnjoj sjednici većinom glasova donijelo odluku o imenovanju novih selektora iz konceptualnih razloga, smatrajući da bi rad i prisustvo selektora u reprezentaciji i klubu sa reprezentativcima i reprezentativkama, stvorilo uslove da zajedno budu što duže na okupu, što bi omogućilo da nacionalne selekcije što spremnije dočekaju predstojeća takmičenja. S obzirom na tešku finansijsku situaciju, na ovu odluku je uticao i povoljan ekonomski aranžman.

Takođe se Odbojkaški savez zahvaljuje Nikoli Matijaševiću i Vladimiru Rackoviću na dosadašnjoj saradnji.

Povezani članci

Back to top button