Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSvjetska liga

Boškan: Egipat ima kvalitetan tim, ali mi želimo samo zlato!

Selektor crnogorskih odbojkaša Slobodan Boškan ostao je pri stavu da je cilj naše ekipe u večerašnjem finalu završnog turnira Svjetske u lige u Bratislavi protiv Egipta, samo pobjeda i osvajanje prvog mjesta.

“U finalu imate samo jednu želju, a to je da pobijedite i to nam je ideja pred meč. Ne samo da smo srećni jer smo finalu, već da osvojimo zlato. Nikad nismo igrali sa Egiptom. Njihov najbitniji igrač je korektor, ljevoruk, vrlo je eksplozivan i skočan. Imaju dobrog dizača i dva kvalitetna srednja blokera. Sa prijemom se muče, imamo kapacitet da kvalitetno odserviramo, a na nama je da ih što više otjeramo od mreže i natjeramo da napadaju na naš dvojni ili trojni blok”, kazao je Boškan.

Selektor je uživo pratio drugo polufinale između Slovačke i Egipta.

“Egipat je zasluženo pobijedio, iako je bilo na momente dosta neizvjesnosti u završnici pojedinih setova. Radi se o dobroj ekipi sa kvalitetnim pojedincima, ali imaju i neke stvari koje lošije rade i to možemo da iskoristimo”, zaključio je Slobodan Boškan.

Večerašnje finale zakazano je za 20.30, dok je meč za treće mjesto između domaćina i Kine tri sata ranije.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button