Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSvjetska ligatiker

Boškan: Bili smo smireniji i lukaviji, zaslužili smo podršku meksičke publike

Selektor naših najboljih odbojkaša Slobodan Boškan bio je zadovoljan zbog trijumfa nad Njemcima i prijatno iznenađen podrškom sa tribina koju je Crna Gora imala u Meksiko Sitiju, ali je istakao i da su je naši momci zaslužili.

“Koliko god da im nisu došli neki igrači, znao sam da su jaki jer imaju svoju školu u smislu taktike, tehnike i borbenosti, što se vidjelo u ovoj utakmici. Zadovoljan sam što smo pobijedili, čestitam svima, a naročito Rajku Strugaru, koju je dobio priliku da odigra cijelu utakmicu u Svjetskoj ligi. Svi su sjajno odigrali i borili se na pravi način i dali maksimum. Utakmica je bila uslovno rečeno mrtva, bez ritma, koji je uobičajen za odbojkaške utakmice. Ono što je zajedničko za nas, Njemce i Špance su uslovi. Nije se lako prilagoditi i igrati na 2200 metara nadmorske visine, plus put i vremenska razlika. Drago mi je što smo trijumfovali u takvim uslovima. Oba tima su slabo servirala, baš zbog tih uslova. Odlično se primao servis i poslije ostalo da se vidi ko će biti smireniji i lukaviji. Bili smo pravi u napadu, dobri u bloku i odbrani. Istakao bih Bojića, Ćaćića, Ječmenicu, Ćuka i stigli smo do važne pobjede”, rekao je Boškan.

U pojedinim trenucima Crna Gora je imala podršku sa tribina kao da igra pred svojim navijačima.

“Nisam očekivao ovakvu podršku Meksikanaca, ali smo neke igrali poene fenomenalno, ostavljali srce na terenu, što je publika prepoznala i zato je navijala za nas”, zaključio je Boškan.

Naši odbojkaši će drugu utakmicu na turniru Svjetske lige u Meksiko Sitiju odigrati u noći između subote i nedjelje od 3.30 protiv domaćina.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button