Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSenioriSlajderSvjetska ligatiker

Bojić: Jači smo nego prošle godine

Muška seniorska reprezentacija putuje sjutra za Meksiko na prvi turnir ovogodišnje Svjetske lige, a jedan od najiskusnijih Marko Bojić smatra da je naš tim jači nego prošle godine kada su izabranici Slobodana Boškana igrali finale ovog takmičenja.

Protivnici Crne Gore u Meksiko sitiju od 17. do 19. juna biće pored domaćina i reprezentacije Njemačke i Španije.

“Pripreme su bile jako naporne i teške, ali smo izdržali sve napore. Spremni dočekujemo Svjetsku ligu, protiv teških protivnika, Njemačke, Španije i Meksika koji se plasirao na Olimpijske igre. Mislim da imamo kvalitet, da smo mnogo bolji nego prošle godine. Trudićemo se da odigramo što je najbolje moguće, i da pokušamo da se plasiramo na završni turnir”, rekao je Bojić.

Rezultat iz prošle godine, kada je nekoliko poena Crnu Goru dijelilo od trofeja, obavezuje da i ovog ljeta naši odbojkaši budu na visokom nivou.

“Želimo da pokažemo da imamo kvalitet i opravdamo prošlogodišnji uspjeh. Svaka utakmica je novi izazov, u svaki meč ćemo ući jako, maksimalno borbeno, i mislim da možemo da se plasiramo na fajnl-for”, dodao je Bojić.

Naša reprezentacije bi u Meksiko trebalo da dođe u ranim jutarnjim satima u utorak i imaće nekoliko dana da se privikne na vremensku razliku od sedam sati i spremi za duele sa rivalima na prvom turniru Svjetske lige.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button