Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Beach Volley

Bagarić i Bojić na Igrama Malih Zemalja u San Marinu

Crnu Goru će na Igrama malih zemalja Evrope, koje su na programu od 28. maja do 4. juna u San Marinu, predstavljati 47 sportista, saopšteno je iz Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Navodi se da će Crna Gora imati predstavnike u jednom kolektivnom i devet pojedinačnih sportova.

U kolektivnim sportovima takmičiće se košarkaši, dok će u pojedinačnim sportovima Crna Gora imati predstavnike u bič voleju (odbojci na pijesku), streličarstvu, boćanju, džudou, biciklizmu, atletici, stonom tenisu, streljaštvu i plivanju.

 

U odbojci na pijesku takmičiće se Andrej Bojić i Marko Bagarić, dok će sa njima putovati i trener Nikola Pješčić, koji je ujedno i koordinator za odbojku na pijesku OSCG.

Na Igrama će učestvovati svih devet zemalja članica asocijacije: Malta, Kipar, San Marino, Monako, Island, Lihtenštajn, Luksemburg, Andora i Crna Gora.

Sportisti će se nadmetati u 12 sportova, a očekuje se da će biti više od 1.000 učesnika. Učesnici Igara su zemlje Evrope koje imaju manje od milion stanovnika.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button