Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
FIVBOSCGSlajderSvjetska ligaSvjetska liga

Ari Grasa, predsjednik FIVB, zahvalio se OSCG na odličnoj organizaciji prvog vikenda Svjetske lige

Predsjednik Svjetske odbojkaške Federacije (FIVB) Ari Grasa, poslao je juče pismo predsjednicima svih odbojkaških Federacija i Konfederacija, povodom završetka prvog vikenda najkomercijalnijeg svjetskog odbojkaškog takmičenja – Svjetske lige.

U pismu, gospodin Grasa zahvalio se zemljama koje su bile domaćini organizatori prvog vikenda turnira, kao i selekcijama koje su ostvarile maksimalne učinke od tri pobjede.

Pismo Ari Grase:

“Poštovani,

Želim da Vam svima čestitam na uspješno završenim mečevima prve nedelje Svjetske lige 2017, dok već željno iščekujemo uzbudljivu Drugu nedelju takmičenja, koja počinje od danas.

Velika borba za trofej (pehar) Svjetske lige, otpočela je već sa velikim kvalitetom i intezitetom, gdje sve zemlje jure svoj san da postanu šampioni.

Prva nedelja je ovo opravdala tokom 54 meča, koja su odigrana u Grupi 1,2 i 3 sa 3197 poena samo u Grupi 1, prosječno 178 poena po utakmici. Moju zahvalnost upućujem Italiji, Rusiji, Srbiji, Koreji, Turskoj, Slovačkoj, Njemačkoj, CRNOJ GORI i Španiji, koji su bili odlični domaćini prve runde, kao i sve čestitke Francuskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Turskoj, Njemačkoj i Španiji, koji su ostali neporaženi u svojim grupama.

FIVB predano radi da svim sportistima, zvaničnim licima i fanovima obezbijedi najbolje moguće uslove. Prošle godine uvedene su i neke novine u bodovnom i Challenge sistemu, a ove godine radi se na poboljšanju komunikacije. Svi mečevi Svjetske lige dostupni su na YouTube kanalu, obevezujući se da omogućimo prenos svima državama koje nemaju partnera za emitovanje TV prenosa i tako promovišemo dalje angažovanje za sport.

I pored ovog velikog uspjeha, prva runda takmičenje je pokazala da uvijek ima prostora za napredak i da uvijek tražimo nove načine da budemo još bolji. Mi računamo na podršku svih Konfederacija, Federacija i lokalnih organizatora da će prirediti vrhunsku organizaciju svih FIVB takmičenja i ostvariti naš cilj da podignemo sport na jedan novi nivo.

Prijateljski pozdrav,

Ari Grasa

Predsjednik FIVB”

Klikni za uvećani prikaz

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button