Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EPCG Superliga odbojkašica (Ž)tiker

AOK Rudar – Morača 0:3

AOK Rudar-Morača 0:3 (18:25, 22:25, 22:25)

Dvorana S.C. “Ada”. Gledalaca oko 400. Sudije: Milorad Delić i Miloš Jovanović (oba iz Podgorice)

AOK RUDAR: Lečić, Svrkota, Dragaš, A. Petrović, Vučetić, Posuka, D. Petrović, Đurović, Damjanović, Er. Muhović. Libera: Đaković, En. Muhović. Trener Ana Markiović.

MORAČA: Mandić, Budrak, M. Vukčević, J. Vukčević, Janjević, Matanović, Pejović, Osmajić, Rovčanin, Đonović. Libero Đelević. Trener Marko Radusinović.

Morača je odnijela bodove iz Pljevlja, a domaćoj ekipi sigurno ostaje žal što makar nisu osvojile jedan set i na taj način bile nagrađene za dobru igru, pogotovo u trećem setu. Igračice AOK Rudara nisu dobro počele utakmicu, pogotovo nije funkcionisao prijem, pa se na prvi tehnički tajm aut otišlo sa 8:2 za Moraču. Kod rezultata 12:4, za gošče, djevojke iz Pljevlja su se probudile i prišle na dva poena minusa 16:14, za Moraču, međutim nekoliko grešaka, koje su prije svega plod neiskustva, olakšale su posao Morači da osvoji prvi set. U drugom setu ponovo su gošće bile taj tim koji je stekao rezultatsku prednost. Rudar je nakon prvog tehničkog tajm-auta zaigrao mnogo bolje, a publika je ponijela mladi tim. Za razliku od prva dva seta, u trećem setu AOK Rudar je bio taj tim koji je bolje počeo set, poveo sa 4:0. Morača je do 20 poena hvatala rezultatski priključak, i stizala prednost AOK Rudara koji je imao i pet poena viška. Gošće su povele sa 21:20. Tada je presudilo iskustvo i bodove je odnijela u ovom trenutku kvalitetnija ekipa.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button