Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVGalerijaSlajderSlike

Anka Ivanović i Ivan Bošković CEV Supervizori Lige šampiona za sezonu 2017/2018

Crnu Goru će, osim Jedinstva Bemax iz Bijelog Polja, u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju predstavljati i dva supervizora: Anka Ivanović i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

CEV je odabrao 46 Supervizora iz 56 zemalja članica Evropske odbojkaške Konfederacije, koji će biti zaduženi za perfektnu organizaciju utakmica Lige šampiona za narednu sezonu.

Tom prilikom, CEV je u petak i subotu organizovao seminar Supervizora za Ligu šampiona, kojem su prisustvovali i naši supervizori, Anka Ivanović i Ivan Bošković.

Nakon što je predsjednik Komisije za Kupove Roman Stanislavov pozdravio prisutne Supervizore, članovi Komisije prezentirali su izmjene u takmičenjima za narednu sezonu i na čemu će CEV najviše zahtijevati tokom Lige šampiona.

Po završetku seminara, svi Supervizori će pogledati i finalnu utakmicu prvog evropskog prvenstva za pionirke, koje se igra u dvorani “Hristo Botev” u Sofiji, a u kojem će se za zlato boriti Italija i Rusija.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button