Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVFIVBLiga NacijaOSCGSlajder

Anka Ivanović FIVB supervizor u Ligi Nacija, Ivan Bošković i Saša Ivanović CEV supervizori u Evropskog ligi

Druga nedelja Lige Nacija za odbojkašice počinje u utorak, a Crnu Goru će predstavljati Anka Ivanović, FIVB supervizor, koja je nominovana na turniru u Ankari.

Na tom turniru, osim domaćina Turske, igraće još i selekcije Brazila, Dominikanske Republike i Argentine. Danas je održana press konferencija.

“Veoma sam ponosna što sam dio ovog veličanstvenog takmičenja. Ovdje sam ispred FIVB. Iako je ovo tek druga nedelja Lige Nacija, želim da istaknem da svi željno iščekujemo finalni turnir u Kini. Želim uspjeh svim timovima ovdje”, kazala je naša Anka Ivanović na press konferenciji.

Sve utakmice Lige Nacija za odbojkašice (utorak, srijeda, četvrtak) možete gledati u direktnom prenosu na kanalima Sport kluba.

Osim Ivanovićeve, Crnu Goru će ove sedmice na odbojkaškim takmičenjima predstavljati i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG, koji će biti CEV supervizor na utakmici Evropske lige između Albanije i Austrije, koja će se odigrati u srijedu u Tirani (19h).

Saša Ivanović biće CEV supervizor 30.maja na utakmicama Albanije i Izraela (odbojkašice) i Albanije i Bjelorusije (odbojkaši), kao i 6.juna na utakmicama Albanije i Gruzije (odbojkašice) i Albanije i Hrvatske (odbojkaši) – Evropska liga.

 

Anka Ivanović biće supervizor 02.juna na utakmici Albanija – Mađarska (odbojkašice), takođe u Evropskoj ligi.

 

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button