Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVSlajdertiker

Aktivna nedjelja za Evropsku odbojkašku porodicu u Antaliji

Evropska odbojkaška porodica samo što se nije okupila u najpopularnijem ljetovalištu u Turskoj, u gradu Antalija, gdje će se predstojećeg vikenda održati 35. Kongres CEV. Kongres – kojem će prisustvovati 48 nacionalnih saveza i gdje će preostali članovi CEV-a biti predstavljeni preko zastupnika – održaće se u toku petka popodne i nastaviti u subotu sa dvije sjednice (jednom ujutru i jednom popodne).

U ime Odbojkaškog saveza Crne Gore na Kongresu će biti prisutni Predsjednik Cvetko Pajković i generalni sekretar Ivan Bošković.

Pored razmatranja najnovijih dostignuća Evropske odbojkaške porodice, 35. Kongres CEV-a će takođe priložiti platformu za pokretanje nekoliko projekata koji će vjerovatno otvoriti novu eru za odbojku i odbojku na pijesku u Evropi. CEV će takođe objaviti organizatore za Evropsko prvenstvo 2016. i 2017. u svim uzrastnim grupama, koji sa mnogo iščekivanja okružuju imena zemalja koje će imati ulogu domaćina do finala „glavnih“ muških i ženskih takmičenja koja su na rasporedu za 2017.

Veoma aktivna nedelja za Evropsku odbojkašku porodicu počinje već danas u Antaliji sa sastankom Izvršnog odbora kojoj slijedi, u četvrtak, poslednja radna sjednica na rasporedu za ovu godinu za Upravni odbor CEV-a. Pet Zonskih Asocijacija – BVA (Balkanska odbojkaška asocijacija), EEVZA (Istočno – evropska zonska asocijacija), MEVZA(Srednje – evropska zonska asocijacija), NEVZA (Severno – evropska zonska asocijacija), WEVZA (Zapadno – evropska zonska asocijacija) – kao i Udruženje Malih zemalja će imati svoje odgovarajuće opšte sastanke u najpopularnijem Turskom primorskom odmaralištu, neposredno prije nego što će CEV-ov 35. Kongres biti otvoren u petak popodne.

„Veoma se radujem predstojećem sastanku sa prijateljima i svim članovima naše odbojkaške porodice, kao i predstavnicima naših sponzora i partnera“, kaže predsjednik CEV-a Andre Mejer. „Uvjeren sam da će ovaj Kongres još jednom poslati jaku poruku jedinstva i kohezije budući da smo svi predani da naporno radimo za postizanje dugoročnog održivog razvoja našeg sporta. Naši sastanci neće samo prikazati šta smo postigli kroz poslednjih 12 mjeseci, već će staviti naglasak na ono što nam predstoji u sledećim nedeljama i mjesecima budući da želimo da damo zamah i dodamo još poglavlja našoj uspješnoj priči.“

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button