Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEV

Administrativni bord CEV odobrio prvenstva Evrope za pionire

Sastanak Administrativnog Borda CEV održan je juče u hotelu Kempinski u Antaliji, u Turskoj. Sastankom su predsjedavali Andre Mejer iz Luksemburga, predsjednik CEV i Aleksandar Boričić, predsjednik OS Srbije i prvi potpredsjednik CEV. Na sastanku je odato priznanje Odbojkaškim federacijama Poljske i Italije, koje su izuzetno uspješno organizovale ovogodišnja Svjetska prvenstva u seniorskoj konkurenciji.

Administrativni Bord CEV je usvojio predlog Sportsko – organizacione komisije CEV o organizaciji Prvenstava Evrope u konkurenciji pionirki (do 16 godina) i pionira (do 17 godina). Takmičenje će početi I rundom kvalifikacija u okviru Zonskih asocijacija CEV, a zatim će biti nastavljeno II rundom kvalifikacija, kako bi se došlo do premijernih Prvenstava Evrope u pionirskoj konkurenciji.

Sastanak Administrativnog Borda CEV završen je serijom prezentacija Nacionalnih federacija zainteresovanih za organizaciju EP 2016. i 2017. Domaćini Prvenstava će biti saopšteni u subotu, 25. oktobra na XXXV Kongresu CEV.

Crnu Goru u Antaliji predstavljaju Cvetko Pajković, predsjednik OSCG i Ivan Bošković, generalni sekretar OSCG.

 

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button