Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Seniori

Ivica Jevtić selektor odbojkaša Crne Gore

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore imenovao je Ivicu Jevtića za selektora muške seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Jevtić je bivši reprezentativac Crne Gore i nekadašnji odbojkaš podgoričke Budućnosti, sa kojom je osvojio dvije titule šampiona Srbije i Crne Gore (2004/2005 i 2005/2006).

U igračkoj karijeri nastupao je još i za Mladi Radnik (Srbija), Hypo Tirol (Austrija), Mers (Njemačka), Katar S.C. (Katar) i Pišgaman (Iran).

Novi selektor naše reprezentacije je i trener Crvene Zvezde, sa kojom je u prethodnoj sezoni osvojio titulu šampiona Srbije, a ove sezone trofej Superkupa Srbije.

Jevtić je bio u stručnom štabu Igora Kolakovića u seniorskoj reprezentaciji Srbije (2022-2024), a takođe je bio i selektor U22 muške odbojkaške reprezentacije Srbije.

Upravni odbor OSCG je na današnjoj sjednici imenovao Jevtića na period od 4 godine (3+1), a 41-godišnji Požarevljanin je osmi selektor naših odbojkaša od obnove nezavisnosti.

Povezani članci

Back to top button