Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaU20 (Ž)

Juniorke startovale pripreme za Balkansko prvenstvo

Ženska U20 odbojkaška reprezentacija Crne Gore startovala je pripreme za Balkansko prvenstvo koje se igra od 20. do 24. jula u Tirani. Petnaest odbojkašica okupilo se u hotelu “Onogošt” u Nikšiću gdje će boraviti do polaska za Albaniju.

Na Balkanskom prvenstvu za odbojkašice do 20 godina, igraće još i selekcije Albanije, Srbije, Turske, Sjeverne Makedonija i Bugarske.

Na otvaranju takmičenja, juniorke će igrati protiv Sjeverne Makedonije od 17.30h, dan kasnije sa Turskom od 15 sati. Trećeg dana turnira, Crna Gora će igrati protiv Srbije (17.30h), nakon toga sa Albanijom (20h) i na kraju prvenstva sa selekcijom Bugarske (17.30h).

“Sa velikim elanom dočekujemo pripreme za ovu juniorsku Balkanijadu. Iako je pet juniorki odsutno zbog obaveza u seniorskoj reprezentaciji i povreda, siguran sam da će mlađe odbojkašice iskoristiti ovu šansu na najbolji mogući način. Cilj nam je da za ovih 12 dana priprema dobrim radom dođemo do željene forme i igre. Na protivnike Srbiju, Tursku i Bugarsku, koje su u odbojkaškom smislu svjetske velesile, ne treba trošiti riječi dok se nadamo da će naša podmlađena ekipa biti ravnopravan protivnik ekipama Sjeverne Makedonije i Albanije. Ono što smo dužni i što garantujemo crnogorskoj sportskoj javnosti je dobar i studiozan rad sa maksimalnim zalaganjem svih odbojkašica, te stručnog štaba i savjestan odnos prema nacionalnom dresu, od prvog dana priprema do poslednjeg dana takmičenja”, kazao je selektor Radusinović.

Selektoru Radusinoviću u radu će pomagati treneri Blažo Đuretić i Milica Kapetanović, kao i kondicioni trener Ivan Vuletić.

Tehničari:

Staša Krivokapić (Galeb Liko Soho Group)

Kristina Vukčević (Budva)

Una Mitrović (Akademija)

Primači servisa i korektori:

Darja Popović (Budućnost Volley)

Vanja Matunović (Mediteran)

Sara Belojević (Budućnost Volley)

Elena Čolaković (Budva)

Marija Nikezić (Luka Bar)

Matea Kovačec (Gimnazijalac)

Anastasija Koprivica (Morača)

Srednji blokeri:

Aleksandra Davidović ( Morača)

Milena Ćetković (Budućnost Volley)

Anastasija Bogojević (Morača)

Libera:

Ksenija Krunić (Akademija)

Milica Veličković (Jedinstvo)

Povezani članci

Back to top button