Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ReprezentacijaSeniorkeSpiskovi

Krunić objavio spisak seniorki za pripreme za kvalifikacije

Naše odbojkašice gostovaće Letoniji 17. avgusta, dok će osam dana kasnije, u Bijelom Polju, dočekati Bosnu i Hercegovinu (25. avgust)

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupiće se 15. jula u Bijelom Polju, gdje će se pripremati za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2026. Tim povodom, selektor Milorad Krunić odredio je spisak odbojkašica za pripreme.

Seniorke Crne Gore igraće u grupi D sa selekcijama Bosne i Hercegovine i Letonije, ove i naredne godine, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Ovog ljeta, naše odbojkašice gostovaće Letoniji 17. avgusta, dok će osam dana kasnije, na domaćem terenu u Bijelom Polju, dočekati Bosnu i Hercegovinu (25. avgust). U avgustu naredne, 2025. godine, odbojkašice Milorada Krunića igraće utakmice sa istim rivalima, kod kuće sa Litvanijom i u gostima sa Bosnom i Hercegovinom.

Selektoru Kruniću u radu će pomagati pomoćni treneri Mladen Miladinović i Luka Bogojević, kondicioni trener Vladimir Ognjanović, statističar Milan Simojlović i fizioterapeut Nikola Vojinović.

Imajući u vidu da Balkansko prvenstvo za juniorke (U20) traje do 24. jula, postoji mogućnost da selektor Krunić priključi na pripreme i pojedine igračice iz te selekcije.

Spisak za seniorki za pripreme:

TEHNIČARI:

Marija Šušić (Buta Baku, Azerbejdžan)

Viktoria Đukić (Budućnost Volley)

Tijana Tvrdišić (Herceg Novi)

PRIMAČI SERVISA I KOREKTORI:

Danijela Džaković (Maćerata, Italija)

Nikoleta Perović (Kolumbus Fjuri, SAD)

Nevena Vukčević (Lugoš, Rumunija)

Simona Petranović (Ub, Srbija)

Dijana Vuković (Herceg Novi)

Lara Jovović (Herceg Novi)

SREDNJI BLOKERI:

Mina Dragović (Jedinstvo Stara Pazova, Srbija)

Katarina Budrak (Romans, Francuska)

Saška Đurović (Crvena zvezda, Srbija)

Lana Rakočević (Budućnost Volley)

LIBERA:
Melisa Cenović (Herceg Novi)

Gordana Madžgalj (Jedinstvo)

Povezani članci

Back to top button