Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CEVSlajder

24 ekipe na Evropskom prvenstvu 2019!

Samo nekoliko dana nakon objavljivanja izmijenjenog formata svog elitnog klupskog takmičenja, CEV Lige šampiona u odbojci, dolazi još jedna nova vijest za sve ljubitelje ovog sporta, ovog puta se radi o najvažnijem takmičenju, Evropskom prvenstvu. 

Nakon sveobuhvatnog pregleda takmičenja i stupanja u kontakt sa velikim brojem zainteresovanih strana, donijeta je odluka da se poveća broj timova koji učestvuju u Finalnoj rundi na 24, kao i broj organizatora na maksimum 4. Obije ove odluke donijete su u namjeri da se što više poveća i izloži konkurentnost takmičenja u čitavoj Evropi.

Ovo uvećanje će omogućiti da još 8 dodatnih nacionalnih saveza, u oba izdanja takmičenja, dožive i koriste podloge koje Euro Volley Final Round daje kako bi se dalje promovisala odbojka u njihovim državama.

Ova odredba će stupiti na snagu sa početkom najvažnijeg Evropskog takmičenja za nacionalne timove 2019. godine. Izvršni odbor Evropske odbojkaške konfederacije (CEV) je zatražio od Evropskog sportske organizacione komisije (ESOC) da donese kompletan tehnički koncept, koji će se analizirati  i eventualno usvojiti na sastanku Upravnog odbora zakazanog za 10 -11. jun u Rimu.

Nakon eventualnog usvajanja ovog koncepta, CEV će otvoriti proces kandidature, gdje se očekuje da nacionalni savezi udruže snage da se podnese zahtjev za pravo domaćinstva ovog visoko – profilnog takmičenja 2019. i nakon toga.

Evropska odbojkaška konfederacija će blisko sarađivati sa potencijalnim organizatorima i podržati ih u prezentovanju samog odbojkaškog događaja u Evropu.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button